Menu

Hoera Hoera we bestaan vijf jaar!

vijfjarig bestaan collage

Vandaag, 1 februari 2019, bestaat de Rebus vijf jaar. Een mooi moment om stil te staan bij de afgelopen jaren. 

Gestart op zaterdag 1 februari 2014 met een jongens- en meidengroep heeft De Rebus de afgelopen jaren vele deelnemers het terrein zien opkomen en gaan. Sommigen voor een korte periode en anderen zijn doorgegroeid naar en nieuwe werkplek. Inmiddels biedt De Rebus op doordeweekse dagen dagbesteding aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. 

Nu vijf jaar later is het weer tijd om nieuwe plannen te maken. Het terrein is inmiddels aan wat veranderingen en kleine verbouwingen toe. De moestuin wordt verplaatst naar het land waar we meer ruimte hebben. Er komen weer nieuwe kippen die zorgen voor een lekker eitje tijdens de lunch, het konijnenverblijf zal ook een andere bestemming gaan krijgen en komen er naast de ezels, geiten en schapen mogelijk nog andere” bewoners” op de Rebus. Tevens zijn we bezig met het creeren van een nieuwe groepsruimte. Hopelijk is dit in het najaar allemaal gerealiseerd.  

Om het jubileum te vieren hadden we een prachtige cijfertaart gekocht en samen met de deelnemers hier van genoten. Vervolgens zijn we een middag gaan bowlen en lunchen in Bergen op Zoom. Alle deelnemers en leiding bedankt en op naar de volgende vijf! Bedankt voor het vertrouwen dat u in ons heeft.